انواع سبک کابینت؛ معرفی ۸ سبک محبوب!

انواع سبک کابینت در مجله دکورین

در دنیای طراحی داخلی، کابینت‌ها نقشی کلیدی در تعیین جو و حس فضای آشپزخانه بازی می‌کنند. از سبک‌های مدرن و مینیمالیستی گرفته تا طرح‌های کلاسیک و روستیک، هر سبکی به خلق فضایی منحصربه‌فرد و شخصی کمک می‌کند؛ اما با وجود تنوع گسترده، چگونه می‌توان سبکی را انتخاب کرد که با سلیقه و نیازهای شما همخوانی داشته باشد؟ از سبک‌های مدرن با خطوط تمیز و سادگی گرفته تا کابینت‌های بوهمین با طراحی‌های منحصربه‌فرد و رنگارنگ، هر کدام داستانی دارند تا بگویند. در این متن، ما ۸ سبک محبوب کابینت را معرفی می‌کنیم تا شما را در این سفر انتخاب یاری رسانیم.

۱. کابینت‌های مدرن؛ ساده‌ترین المان در آشپزخانه

یکی از سبک‌هایی که اخیرا به‌شدت مورد‌توجه قرار گرفته و دوستداران فراوانی دارد، سبک مدرن است که کابینت‌های جذاب خود را دارد. کابینت‌های سبک مدرن مانند کابینت پلی اورتان است که کاملا امروزی با سلیقه افراد همخوانی دارد. این کابینت‌های کوچک با متراژ کم و البته پرتعداد هستند. در این کابینت‌ها که بر پایه خطوط ساده طراحی می‌شوند شما می‌توانید از رنگ‌های مختلف تیره و روشن با طیف‌های متنوع استفاده کنید. 

رنگ‌هایی که در کابینت‌ مدرن استفاده می‌شوند بیشتر رنگ‌های خنثی سفید و مشکی از نوع براق و مات و یا رنگ‌های تند مانند زرد و قرمز و آبی تیره هستند. این رنگ‌ها فضای آشپزخانه شما را شیک‌تر و بااحساس‌تر می‌کنند و در مقایسه با کابینت‌های کلاسیک، جمع و جورتر و ظریف‌تر هستند. ناگفته نماند که متریال به‌کار‌رفته در ساخت این کابینت‌ها بیشتر های‌گلاس و ام‌دی‌اف است.

۲. کابینت‌های پرکار کلاسیک؛ قدیمی‌ترین سبک چیدمان

سبک بعدی در طراحی کابینت، سبک کلاسیک است که اصالت بالایی دارد. کابینت‌های کلاسیک به‌هیچ‌عنوان یکنواخت نیستند و شکوه و زیبایی آشپزخانه شما را بسیار بیشتر از قبل نشان خواهند داد. این سبک هیچ رابطه‌ای با سادگی نداشته و هیچ بویی از یکنواختی و کسالت نبرده است. به عبارتی کابینت‌های کلاسیک پرتزیین‌ترین و پرکارترین نوع کابینت‌ها هستند.

این سبک از کابینت بیشتر در رنگ‌های گرم مانند کرم، طلایی و قهوه‌ای تهیه می‌شوند و حس گرما و صمیمیت فراوانی را در فضای آشپزخانه شما به وجود می‌آورند. دستگیره‌های سلطنتی زیبا و تزیین‌شده دارند و حتی ممکن است با ویترین‌های شیشه‌ای و پنجره‌های جذاب خودنمایی منحصربه‌فرد در مقابل چشمان شما به تصویر بکشند. این کابینت‌ها بیشتر برای به نمایش درآوردن آیتم‌های زیبا مناسب هستند.

سبک کلاسیک؛ قدیمی‌ترین نوع کابینت در چیدمان

۳. کابینت‌های نئوکلاسیک؛ تلفیق هوشمندانه از مدرنیته و سنت

دسته پرطرفدار بعدی کابینت‌های نئوکلاسیک هستند که از مدرنیته و کلاسیک الهام گرفته شده‌اند و این دو عنصر را با هم به شما نمایش می‌دهند. کابینت‌های معماری سبک نئوکلاسیک ساده و در‌عین‌حال بسیار کاربردی هستند. این نوع کابینت‌ها طراحی‌شده، اما بدون جزئیات فراوان است و در‌عین‌حال ظرافت‌های عجیبی دارند. برای تهیه کابینت‌ سبک نئوکلاسیک حتما باید از رنگ‌های سردی مانند بژ یا خاکستری استفاده کنید. 

نئوکلاسیک؛ هوشمندانه‌ترین تلفیق مدرن و سنت

۴. با کابینت‌های مینیمال آشپزخانه در عین سادگی، زیباست

دسته‌بعدی کابینت‌ها، کابینت‌های مینیمال هستند که سادگی و انسجام را در آشپزخانه شما به نمایش در می‌آورند. این کابینت‌ها تمرکزشان روی جزئیات کم و خطوط شفاف است و تلاش می‌کنند تا فضایی کاملاً آرامش‌بخش را برای شما ایجاد کنند. این کابینت‌ها معمولاً دستگیره ندارند و از سیستم‌های بازشو مخفی بهره می‌برند؛ بنابراین برای سفارش کابینت آشپزخانه گزینه بسیار خوبی به‌شمار می‌روند.

کابینت‌های مینیمال؛ ساده‌ترین المان در آشپزخانه

۵. کابینت‌های روستیک با طبیعت هماهنگ است

در میان انواع سبک کابینت و در ادامه معرفی‌ها به سبک روستیک می‌رسیم. کابینت‌هایی که در این سبک استفاده می‌شوند اصیل، با‌کیفیت بالا و چوبی هستند که با رنگ پلی استر یا پلی اورتان آن‌ها را پوشش داده‌اند. برخلاف سایرین، این کابینت‌ها از قبل تهیه و مونتاژ شده‌اند و فقط کافی است که افراد آن‌ها را در مکان خود نصب کنند. این کابینت‌های چوبی و طبیعی قیمت‌های بسیار بالایی نسبت به سایر همتایان خود دارند. کابینت‌هایی که در سبک روستیک استفاده می‌شوند بیشتر از چوب‌های تیره با بافت‌های کاملا محسوس و خشن مانند چوب گردو تهیه می‌شوند.

روستیک؛ طبیعی‌ترین نوع کابینت

۶. کابینت‌های ترانزیشنال پلی میان سبک‌هاست 

این سبک کابینت‌ها نیز که به سبک ترانزیشنال یا انتقالی شهرت دارند با خطوطی زیبا، تمیز و آرامش بخش طراحی می‌شوند. رنگ‌های به‌کار‌رفته در این سبک بیشتر شامل پلت‌های خنثی تیره و روشن است و انعکاسی از رنگ‌های طبیعت را به شما نشان می‌دهند. بیشتر رنگ‌هایی که در این سبک کابینت استفاده می‌شود سفید، بژ، آبی، استخوانی و خاکستری است. 

کابینت ترانزیشال؛ بهترین راه برای ارتباط بین سبک‌ها

۷. کابینت‌های بوهمین یا بوهو؛ بهترین راه برای بیان آزادی در دکور

این سبک کابینت‌ها نماینده آزادی و زیبایی بی‌حد و حصر هستند. تنوع رنگ بالایی داشته و جزئیات بالایی دارند. درب‌ها و پنل‌های کابینت‌ها بیشتر تزئینات و طراحی‌های چشمگیری داشته و معمولاً از شکل‌های هنری و نقش‌های فراوانی در تهیه آن‌ها الهام گرفته می‌شود. همه این جزئیات به کابینت‌های بوهمین شما جلوه‌ای منحصربه‌فرد از خلاقیت و هنر خواهد بخشید. شما می‌توانید از کابینت ممبران بوهو استفاده کنید.

۸. سبک کابینت گلم؛ درخشان‌ترین المان در آشپزخانه

آخرین سبکی که قرار است به شما معرفی کنیم سبک گلم است. این سبک که بدون شک تصاویر آن را در فضای مجازی و در دوران معاصر دیده‌اید به آشپزخانه‌هایی اشاره می‌کند که سرتاسر روشن هستند. آشپزخانه‌هایی که نور عنصر اصلی آن‌ها است. این آشپزخانه‌ها بیشتر آشپزخانه‌های لوکس و مدرنی به‌حساب می‌آیند که تزیینات فراوانی دارند؛ اما در‌عین‌حال به‌شدت ساده هستند.

چراغ‌های طلایی و وسایل دکوراتیو در این آشپزخانه‌ها پرکاربرد است و برای تزیینات نیز بیشتر از اکسسوری‌های به‌شدت مدرن و ساده استفاده می‌شود. شما می‌توانید با انتخاب یکی از انواع چوب کابینت، سبک گلم را در آشپزخانه خود داشته باشید.

خلق فضای آشپزخانه‌ای رویایی با انتخاب سبک کابینت مناسب

انتخاب سبک کابینت مناسب تاثیر عمیقی بر زیبایی و کارایی آشپزخانه شما داشته باشد. از سبک‌های مدرن و ساده برای خلق فضایی مینیمال و زیبا گرفته تا طراحی‌های کلاسیک و روستیک برای افزودن گرما و صمیمیت، هر سبک بستری برای بیان شخصیت و سبک زندگی شما است. به یاد داشته باشید که انتخاب کابینت‌ها فقط به زیبایی ظاهری محدود نمی‌شود؛ توجه به کارایی و تطابق با سایر المان‌های فضا نیز بسیار مهم است. ما امیدواریم که این معرفی از هشت سبک محبوب کابینت، شما را در یافتن سبک مورد‌نظر یاری کرده باشد. دیدگاه‌ها و تجربیات خود را با ما به‌ اشتراک بگذارید و به اشتراک‌گذاری ایده‌هایتان بپردازید!

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “انواع سبک کابینت؛ معرفی ۸ سبک محبوب!”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به دکورین می‌باشد.

✖ بستن

دریافت مشاوره رایگان

با ما در تماس باشید

جهت دریافت مشاوره رایگان اطلاعات تماس خود را وارد نمایید.

نام نام خانوادگی
شماره تماس