طراحی آشپزخانه مربع شکل با 10 ایده جذاب
طراحی آشپزخانه مربع شکل، چالشی است که در عین حال فرصتهای فراوانی را برای خلق فضایی کاربردی و زیبا فراهم میکند. در این مقاله، قصد داریم ۱۰ ...
زیبایی کابینت چوبی با هیچ متریالی جایگزین نخواهد شد. رگههای طبیعی در بافت چوب از قهوهای تیره تا طلایی باعث ایجاد ظاهری منحصربهفرد و خاص در اقلام چوبی میشوند. همچنین راحتی در تمیز کردن وسایل چوبی و استحکام بالا باعث افزایش استفاده از چوب طبیعی در طراحی و ساخت کابینت شدهاند. هر یک از چوبهای طبیعی، ویژگیهای خاصی دارند که باعث ایجاد وجه تمایز در محصول نهایی خواهند شد. در این مقاله به بررسی انواع چوب کابینت و ویژگیهای هر یک میپردازیم. مطالعه این مطلب کوتاه بهمنظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویژگیهای بهترین چوب برای ساخت کابینت را از دست ندهید.
چوب راش یکی از بهترین گزینههای موجود برای کابینت کاری آشپزخانه به شمار میرود. چوب راش به دلیل داشتن رگههای طبیعی در طیف قهوهای، زیبایی منحصربهفردی دارد. این چوب برای ایجاد فضایی طبیعی و افزایش حس طراوت فضا بهعنوان بهترین نوع چوب برای کابینت آشپزخانه استفاده میشود.
علاوهبر زیبایی و ویژگیهای ظاهری منحصربهفرد در چوب راش، این نوع چوب استحکام بالایی دارد. مقاومت چوب راش در برابر ضربه و تحمل وزن بالا از ویژگیهایی هستند که این نوع متریال را به انتخابی مناسب برای طراحی کابینت تبدیل میکنند. همچنین این نوع چوب کابینت، شکلپذیری مطلوبی دارد و برای ساخت انواع قفسههای نگهداری وسایل در آشپزخانه استفاده میشود.
چوب افرا در مقایسه با انواع چوب کابینت ام دی اف، مقاومت بیشتری در برابر دما دارد. این ویژگی برای طراحی و سفارش کابینت آشپزخانه نیز بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا معمولا دما در آشپزخانه کمی بالاتر از فضاهای دیگر خانه است. همچنین کابینتهای نزدیک به گاز ممکن است بر اثر دمای بالای حاصل از شعله گاز آسیب ببینند. ازاینرو از چوب افرا برای ساخت کابینتهایی مقاوم در برابر گرما و با استحکام بالا استفاده میشود.
چوب افرا در مقایسه با چوب راش، ظاهر یکنواختتری دارد؛ این نوع چوب به رنگ قهوهای روشن است و برای دکوراسیون کلاسیک تا مدرن کاربرد دارد. برای افزایش جذابیت کابینتهای ساخته شده از چوب افرا معمولا از پولیشهای روغنی استفاده میکنند. بهاینترتیب روشنی کابینت طراحی شده با چوب افرا، جلوه خاصی را در فضای آشپزخانه ایجاد خواهد کرد.
چوب گیلاس یکی از انواع چوب کابینت با ظرافت بالا است؛ این نوع چوب در عین داشتن ظرافت بینظیر، استحکام بالایی نیز دارد. رنگ این مورد انواع چوب ام دی اف کابینت، طیفی جذاب از قهوهای مایل به قرمز است. یکی از ویژگیهای مهم چوب گیلاس، تغییر رنگ در برابر نور خورشید است؛ بنابراین در هنگام نصب کابینت با چوب گیلاس برای فضاهایی با منبع نور طبیعی، حتما به این موضوع دقت کنید.
رنگ چوب گیلاس بسیار جذاب است و برای اجرای انواع طراحی کابینت مدرن تا کلاسیک استفاده میشود. علاوهبر این، استفاده از چوب گیلاس برای طراحی کابینت باعث ایجاد فضایی روستیک با حس و حال طبیعت خواهد شد.
یکی از گستردهترین طیفهای رنگ طبیعی در صنعت کابینتسازی به چوب گردو تعلق میگیرد. چوب گردو از قهوهای روشن تا خاکستری مایل به قرمز روشن است؛ رنگ این نوع چوب کابینت بر اثر گذر زمان روشنتر میشود. بهاینترتیب قیمت کابینت آشپزخانه با چوب گردو رنگ روشن کمی بیشتر از سایر انواع چوب کابینت است. چوب گردو علاوهبر زیبایی و داشتن رگههای طبیعی، استحکام بالایی نیز برای نگهداشتن وسایل آشپزخانه دارد.
چوب هیکوری تنوع رنگی بالایی دارد. بافت این چوب مانند بلوط رگههایی از رنگهای طبیعی در طیف قهوهای دارد که بر زیبایی چوب میافزاید. کابینتهای ساخته شده از چوب هیکوری در طیف گستردهای از رنگهای قهوهای روشن تا قهوهای تیره را شامل میشوند؛ ازاینرو از چوب هیکوری برای طراحی و ساخت کابینت مدرن، مینیمال و انواع چوب ام دی اف برای کابینت استفاده میشود.
چوب بلوط یکی از مستحکمترین بافتهای چوبی برای ساخت کابینت را دارد. این نوع چوب در در نوع بلوط سفید و بلوط قرمز در صنعت کابینتسازی استفاده میشود. ویژگیهای ظاهری منحصربهفرد مثل داشتن رگههایی به رنگ طلایی و مقاومت بالا باعث افزایش قیمت کابینتهای ساخته شده از چوب بلوط میشود.
این نوع چوب به دلیل طیف رنگی مناسب در دو نوع بلوط سفید و قرمز برای طراحی کابینت مدرن کاربرد دارد. معمولا این نوع چوب رنگآمیزی نمیشود؛ زیرا رنگآمیزی بلوط باعث ایجاد کنتراست شدید خواهد شد که زیبایی کابینت را تحت تاثیر قرار میدهد.
چوب توسکا به دلیل دانسیته پایین بهراحتی در صنعت کابینتسازی استفاده میشود. شکل ظاهری این نوع چوب شبیه به چوب افرا و بلوط است. چوب توسکا رنگپذیر است؛ بااینحال رنگ طبیعی این نوع متریال کابینتسازی نیز جذابیت بالایی دارد. ساخت کابینت آشپزخانه جدید با تناژ قهوهای مایل به قرمز در چوب توسکا باعث افزایش گرمای محیط و اجرای طراحی دکوراسیون کلاسیک است.
برای انتخاب بهترین نوع چوب برای کابینت آشپزخانه حتما باید به مقاومت این متریال اهمیت بدهید. کابینتها محل نگهداری ظروف هستند؛ بهاینترتیب باید دوام مناسبی برای تحمل وزن بالای وسایل داشته باشند. همچنین مقاومت در برابر دما و خراش از ویژگیهای دیگری است که باید در زمان انتخاب چوب مناسب کابینتسازی در نظر داشته باشید. چوب مناسب برای کابینتسازی باید بهراحتی تمیز شود و آسیبپذیر نباشد.
علاوهبر این نکات، به راحتی کار با چوب نیز باید دقت داشته باشید. برخی از انواع چوب برای کابینت، راحتتر برش داده میشوند؛ ازاینرو فرایند طراحی کابینت با این نوع چوبها بسیار راحتتر است. البته راحتی کار با کابینت تا حدی نیز به مهارت کابینتساز بستگی دارد؛ بنابراین در هنگام سفارش کابینت آشپزخانه، حتما به مهارت طراح کابینت دقت داشته باشید.
در این مقاله به بررسی انواع چوب کابینت برای طراحی و ساخت قفسههای چوبی آشپزخانه پرداختیم. چوب گردو، بلوط، راش، توسکا، هیکوری، گیلاس و افرا در صنعت تولید وسایل چوبی مثل کابینت آشپزخانه استفاده میشوند. هر یک از این نوع چوبها رنگ خاصی دارند که زیبایی منحصربهفردی را در فضای آشپزخانه ایجاد میکنند.
بهطورکلی کابینتهای ساخته شده از چوب طبیعی ویژگیهای منحصربهفردی مثل زیبایی خاص، تحمل وزن بالا، راحتی در تمیز کردن و شکلپذیری ایدهآلی دارند. ازاینرو از چوب طبیعی برای ساخت انواع کابینت آشپزخانه استفاده میشود. البته استفاده از چوب برای ساخت کابینت باعث افزایش قیمت این نوع قفسههای چوبی خواهد شد. اگر سوالی در مورد انواع چوب کابینت یا تجربهای در سفارش این نوع قفسهها داشتهاید، با ما و سایر کاربران در قسمت کامنتها به اشتراک بگذارید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به دکورین میباشد.
جهت دریافت مشاوره رایگان اطلاعات تماس خود را وارد نمایید.
نظرات کاربران